Lloyds siges at have rådgivet forsikringsselskaberne mod cyber-abonnement på grund af for store skader

Var øjnene større end maven: forsikringsselskaberne har halveret mængden af cyberdækning, der blev tilbudt, efter at pandemien og hjemmearbejdet udløste en bølge af Ransom .are-angreb, der var dyre for branchen.

For forsikringsselskaber er cyberforsikring en stram handling. I betragtning af den øgede efterspørgsel kunne de store europæiske og amerikanske forsikringsselskaber og syndikater opkræve højere præmiesatser.

Continue Reading …

Walalthes: “pensionsordning og livsprodukter behøver ikke at være komplekse, de er også enkle”

Udtalelsen fra en af de mest erfarne og længst betjente administrerende direktører i spidsen for et topforsikringsselskab var meget efterspurgt i talerunden i Forsikringsbrancheklubben. Dr. Frank .althes, administrerende direktør for Forsikringskammergruppen, tror på økosystemer, i en hybridmodel til salg af politikker og i grønne produkter. Han bemærker dog, at ingen kunde accepterer tab til gengæld for bæredygtighed.

Continue Reading …

Er forsikringskunden systematisk undervurderet? Spaltist Frank Reichel fremhæver industrifejl

Mystery womanoman (som forsikringskunde) er emnet for Frank Reichelt i sin kolonne. Lederen forbliver ikke en praktisk person i teorien, men kræver blandt andet bedre produktdesign, en mere specifik tilgang og en mere kundespecifik salgsorientering. Reichelt ved, at størstedelen af husstandsindkomsten er i hænderne på kvinder.

“Kvinder som beslutningstagere inden for Forsikring” er titlen på en undersøgelse,

Continue Reading …

Sommer dårligt vejr forårsager den største mængde skader i Balois historie

Det hårde vejr i sommeren i år forårsagede den største skade på Baloise i virksomhedens historie til dato. Ifølge meddelelsen forårsagede storm-og oversvømmelsesskaderne nettoudgifter på omkring 120 millioner Sch .ei .iske Franc. Ikke desto mindre bør det kombinerede forhold for hele året 2021 ligge i det målrettede interval mellem 90 og 95 procent.

Samtidig steg præmieindtægterne med 9,

Continue Reading …

Bancassurance: ergo og Santander er enige om partnerskab

Ergo og Santander Deutschland har til hensigt at indgå et partnerskab i første halvdel af 2022. Derfor supplerer banken tilbuddet til sine kunder med pensionsprodukter fra Ergo. I mellemtiden ønsker den d .sseldorf-baserede forsikringsgruppe at tilbyde sine kunder økonomiske løsninger fra Kreditsektoren i Santander Tyskland.

Fokus er på produkter til privat pension og forebyggelse af dødsfald.

Continue Reading …

Mario Greco justerer strategi til kundernes behov

“Alt for kunden” – dette er omtrent den vækststrategi, der blev annonceret af administrerende direktør Mario Greco på Investorichrich Group Investor Day. Han er optimistisk med hensyn til at nå de høje mål, der er sat. Det tyske datterselskab følger moderselskabets vej.

Sch .ei .erne har opdaget kunden. Administrerende direktør præsenterede allerede sit fokus på Handelsblatt Insurance Summit.

Continue Reading …

“Frontalangreb” :dfdf følger op med pikante detaljer mod DVAG

Det tyske investeringskonsulent er åbenlyst i seværdighederne på den offentlige TV-kanal .df i disse dage. Efter at stjernens satiriker Jan B .hmermann for nylig fik virksomheden gal, gik magazinedf-magasinet for det head-on. Fokus var på DVAG ‘ s forretningspraksis. En anonym konsulent forklarede, at du vil blive “ramt af penge”, hvis du er en fuldtidsansat i et stykke tid.

Continue Reading …

Sch :ei :iske Re: forsikringsmarkedet slår ned på præmievolumen på syv billioner dollars næste år

Sch .ei .iske Re har hidtil taget et positivt syn på fremtiden med hensyn til præmieudvikling i forsikringsbranchen. Ifølge genforsikringsselskaber, globale forsikringspræmier forventes at stige med 3,4 procent i faste priser i 2021 alene, med 3,3 procent i 2022, og med 3,1 procent i 2023. Det globale forsikringsmarked forventes at overstige et præmievolumen på syv billioner dollars for første gang i midten af 2022–tidligere end forventet.

Continue Reading …

Talan tal planlægger mere overskud i primær forsikringsvirksomhed

Talan.har høje ambitioner for sine tre primære forsikringsdivisioner: forsikringsgruppen sigter mod et afkast på egenkapitalen på ti procent hver i 2025 for industriel forsikring og forretning med private og erhvervskunder i Tyskland og i udlandet. Derudover forventer bestyrelsen et højere udbytte på 1,60 EUR pr. aktie for 2022 (2021: 1,50 EUR).

Talan.sigter f.

Continue Reading …