Dommer: Prins Andre sex se sex retssag retssag sandsynligvis i slutningen af 2022

En retssag som følge af en amerikansk kvindes påstande om, at prins andre.seksuelt misbrugte hende, da hun var 17 ville sandsynligvis forekomme sent næste år, sagde en dommer onsdag.

Det er vanskeligt straks at indstille en prøvedato på grund af coronavirus-protokoller i retsbygningen, der begrænser, hvor mange forsøg der kan forekomme på ATN gang,

Continue Reading …

Anmeldelse: Tom Hanks ”Finch’ er en post-apokalyptisk fortælling snøret med håb og undren

Zebrafinke
3.5 ud af 5 stjerner
Direktør: Miguel Sapochnik
Forfatter: Craig Luck, Ivor Po ,ell
Medvirkende: Tom Hanks, Caleb Landry Jones
Genre: Drama, Sci-Fi
Bedømmelse: PG-13 til korte voldelige billedersynopsis: set mod et post-apokalyptisk landskab bygger Finch en robot til at tage sig af sin hund og genopdage sin menneskehed i processen.

Continue Reading …

Spike Lee set gennem sin brors linse, i en ny bog

Da David Lee voksede op i Brooklyn, hans ældre bror ville trække ham ud af huset, når han fik lyst til at lave en film.

“Spike ville sige,” du skal komme med mig. Jeg skyder noget, ” siger David Lee. “Hans tidlige impuls var at dokumentere. Blackoutet ‘ 77 gik ud og filmede.

Continue Reading …

Trailer til Lucille Ball, Desi Arna, filmen ‘Being the Ricardos’ udgivet

Traileren for “Being the Ricardos”, filmen om Desi Arna.og Lucille Ball, med hovedrollen i Oscar-vinderne Javier Bardem og Nicole Kidman, er her.

“At være Ricardos” er en biografisk film. Ama .on Studios-filmen handler om en kort, kritisk periode i livet for det berømte par, der skabte det legendariske familiekomediesho. “Jeg elsker Lucy.”

“I Love Lucy”

Continue Reading …

Ronnie Wilsonilson, grundlægger af GAP band, dør på 73

Ronnie .ilson, en af grundlæggerne af GAP band er død i en alder af 73.

Hans kone bekræftede hans død på sin Facebook-side, siger “Ronnie .ilson var et geni med at skabe, producerer, og spiller flugelhorn, trompet, tastaturer, og sang musik, fra barndommen til hans tidlige halvfjerdserne. Han vil virkelig blive savnet!”

Han startede GAP Band med sine to brødre i 70’erne,

Continue Reading …

Paul ne Newmans upublicerede memoir kommer ud næste år

Et memoir Paul ne .man, der ikke blev offentliggjort i hans levetid, kommer ud næste efterår.

Udgiver Alfred A. Knopf meddelte onsdag, at den bog, der i øjeblikket untitled, vil omfatte Newman ‘ s tanker om “handler, lede, barndom, familie, fame, Hollywood, Broadway, kærlighed, hans første ægteskab, hans 50 års ægteskab for at Joanne Woodward,

Continue Reading …

Fo scores scores ratings vinder som reborld Series vieershipership rebounds

Baseball var især god til Fo., med Atlanta-Houston Worldorld Series løfte netværket til sin første ugentlige ratings sejr i den unge TV-sæson.

Serien steg igen fra sidste års konkurrence, der ramte en lav seertal til alle tider, der blev tilskrevet pandemien og konkurrencen fra præsidentvalget i 2020.

Houston Astros must-have sejr søndag over Atlanta Braves,

Continue Reading …

Ny DVD, Blu-ray og digital udgivelse højdepunkter november 1-7, 2021

Vi vil holde denne uges højdepunkter lidt mere kompakte end normalt. Jeg er panden dybt ind i ferie gave Guide med håb om, at vi vil være i stand til at begynde at rulle ud sektioner i de næste par dage. Typisk, jeg sigter mod Black Friday, men dette års forsyningsproblemer og forsendelsesproblemer får mig til at tænke,

Continue Reading …