På video: mand brækkede halsen efter at have hoppet i metroen

Sociale netværk har været vidne til et af de mest chokerende billeder fra de seneste dage i verden, hvor en mand brækkede halsen og endte med at dø, efter at have forsøgt at springe turnstiles i den nye metro ved flere lejligheder.

Videoerne af sikkerhedskameraer blev formidlet af nogle internationale medier, og i dem identificerede manden som Christopher de la Cruce, 28 år gammel, en Latino, der flere gange forsøgte at springe registre over metroen med det formål ikke at betale de $ 2, 75, som billetten er værd, men hvad han ikke vidste er, at hans liv ville ende lige i det øjeblik.

På de afslørede billeder ses manden først forsøge at hoppe en turnering til højre for skuddet, men hans evne tillod ham ikke, og hans mobiltelefon endte med at falde til jorden lige efter registre.

Da han havde sin mobil på den anden side, opgav manden ikke så let og fortsatte med at forsøge at springe turnstiles over, hvilket spillede et trick på ham og til sidst endte med at falde på hans hoved, situation, hvor han brækkede nakken og øjeblikke senere døde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.