Lloyds siges at have rådgivet forsikringsselskaberne mod cyber-abonnement på grund af for store skader

Var øjnene større end maven: forsikringsselskaberne har halveret mængden af cyberdækning, der blev tilbudt, efter at pandemien og hjemmearbejdet udløste en bølge af Ransom .are-angreb, der var dyre for branchen.

For forsikringsselskaber er cyberforsikring en stram handling. I betragtning af den øgede efterspørgsel kunne de store europæiske og amerikanske forsikringsselskaber og syndikater opkræve højere præmiesatser. På den anden side har stigningen i Ransom .are-angreb og den stigende sofistikering af angribere gjort forsikringsselskaberne forsigtige. Husene rapporterer, at nogle angribere endda kontrollerer, om potentielle ofre har en passende politik, der ville gøre en udbetaling mere sandsynlig.

“Forsikringsselskaber ændrer deres appetit, grænser, forsikringsdækning og prisfastsættelse,” forklarer Caspar Stops, leder af cyberafdelingen i forsikringsselskabet Optio. Forsikringsbeløbene ville være blevet “halveret”.

Lloyd ‘s of London, der kontrollerer omkring “en femtedel af det globale cybermarked”, har” afskrækket ” sine omkring 100 syndikatmedlemmer fra at indgå cyberaftaler næste år, siger anonyme kilder ifølge insurancejournal. Lloyd har afvist at kommentere.

Underforsikring som standard
Konsekvensen af udviklingen kunne være utilstrækkeligt forsikrede virksomheder. “Det er meget usandsynligt, at folk får de samme grænser – hvis de gør det, betaler de et ekstraordinært beløb,” sagde David Dickson, leder af forretningsafdelingen for mægleren Superscript. Nogle kunder ønsker ikke at tegne under disse forhold og efterlades uden beskyttelse. Ikke den bedste løsning. “Vi går ind for, at du ikke afslører din forsikring, fordi den er afgørende for din virksomhed,” siger Scott Sayce, global leder af cyberafdelingen hos Allian.Global Corporate & Specialty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.