Juanes eksploderede mod sociale netværk :” Jeg hader dem, Jeg hader dem”

På trods af at han havde en høj popularitet på sociale netværk, udluftede den colombianske kunstner Juan Esteban i de sidste timer og sagde gentagne gange, at han hader disse platforme ud over at hans kone og børn elsker dem.

Den berømte Antikvianske kunstner besluttede at tale offentligt og delte gennem sine netværk en video, hvor han sagde, at “han hader netværk, han hader dem”, af forskellige grunde, blandt hvilke skiller sig ud “opfinde” hvad han skulle offentliggøre.

“Det problem, jeg har, er, at jeg hader sociale netværk, Jeg hader dem. Jeg mener, det er ikke som om jeg hader sociale medier, fordi jeg ikke hader folk. Jeg hader sociale medier, hvad det betyder, hvad det indebærer” hvad der skal gøres, ” sagde han.

“Selvfølgelig er det det samme hele dagen: jeg siger, Hvad fanden … Jeg opfinder for… Nej, Jeg er sur på det lort… Jeg vil ikke opfinde noget andet, jeg er værd at se… pu… sociale netværk, men’ Ceci ‘elsker sociale netværk,” sagde han.

På det tidspunkt hånede hans kone, programlederen Karen Martrynnes, ham og forsikrede ham om, at alle kan lide netværk eller i det mindste snooping på dem, som sangeren svarede: “Jeg har ikke tid, jeg har meget travlt”.

Publikationen har millioner af reproduktioner og tusinder af likes og kommentarer, blandt hvilke latter fra sangere som Alejandro sanse, Mike Bah Lyra, Llane og ulv mod paisa skiller sig ud, samt bifald som dem, der er efterladt offentligt af den argentinske Fito P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.