Hvad skete der med skuespilleren Luke Evans i Cartagena? Kunstner pisker ud på hotel

Gennem sine sociale netværk udtrykte den britiske skuespiller Luke Evans sin utilfredshed med en nylig begivenhed, der fandt sted under hans ferie i byen Cartagena, hvor han ifølge kunstneren LED en overkørsel af embedsmænd på et hotel i sektoren for Rosario-øerne.

Skuespilleren, der blev anerkendt for sin deltagelse i flere Holly-produktioner som “Beauty and the Beast”, sagde, at på trods af at han havde en reservation i strandklubben ved navn Bora Bora, blev dette overtrådt af turistcentret og advarede igen om, at det også ville have solgt sin reservation til andre mennesker, og før deres krav modtog de ikke den forventede behandling.

“De har solgt vores reserverede senge til andre mennesker, og de har slet ikke været interesseret,” skrev kunstneren i en af sine historier på det sociale netværk Instagram, et scenarie, hvor han for nylig også har delt slående postkort om sit ophold i vores land.

Ifølge klageren er ejerne af den virksomhed, der er nævnt i islas del Rosario, “kun interesseret i pengene” og advarer andre turister om at være forsigtige, hvis de er brugere af den førnævnte virksomhed.

“Den værste kundeservice nogensinde “angriber skuespilleren, der ledsagede sin publikation med et klistermærke, der siger”ikke godt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.