4 NYC fagforeninger nå deal at droppe retssager løbet vaccinationer

Mange offentlige ansatte, der har trodset New York City ‘ s COVID-19 vaccine mandat ikke vil blive fyret, og vil endda med at få betalt, for nu, hvis de har ansøgt om en religiøs undtagelse i henhold til en arbejdskraft aftale annoncerede torsdag.

Aftalen, der ligner en, der allerede er gældende for lærere,

Continue Reading …

Fauci medarbejdere rejst bekymring i 2016 om NIH finansiering gevinst-of-funktion forskning i NIUHAN

To medarbejdere ved National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) rejste bekymring i 2016 om, at Amerikansk tilskudsfinansieret forskning ved Instituteuhan Institute Of Virology (NIIV) muligvis inkorporerer risikable gevinstforsøg.

NIAID-medarbejdere Jenny Greer og Erik Stemmy rejste denne bekymring i et brev fra 28.maj 2016 til Ecohealth Alliance præsident Peter das .ak, ifølge dokumenter opnået via en anmodning om offentlige registre fra Daily Caller.

Continue Reading …

Europeho: Europa er epicentret for pandemi på trods af vacciner

Topembedsmænd ved Verdenssundhedsorganisationen sagde torsdag, at Europa har set et spring på mere end 50% i coronavirus-tilfælde i den sidste måned, hvilket gør det til episenteret for pandemien på trods af en rigelig forsyning med vacciner.

“Der kan være masser af vaccine til rådighed, men optagelse af vaccine har ikke været ens,” sagde chiefho emergency chief Dr.

Continue Reading …

USA mandater vacciner eller test for store virksomheder af Jan. 4

Titusinder af millioner amerikanere, der arbejder i virksomheder med 100 eller flere ansatte, skal vaccineres fuldt ud mod COVID-19 af Jan. 4 eller blive testet for virussen ugentligt i henhold til regeringsregler udstedt torsdag.

De nye krav er Biden-administrationens dristigste skridt endnu for at overtale tilbageholdende amerikanere til endelig at få en vaccine,

Continue Reading …

UK godkender Mercks COVID-pille, 1st vist til behandling af COVID

Storbritannien har givet en betinget tilladelse til Mercks antivirale coronavirus, den første pille, der viser sig at behandle COVID-19 med succes. Det er det første land, der OK behandlingen, selv om det ikke umiddelbart var klart, hvor hurtigt pillen ville være tilgængelig.

Pillen blev licenseret til voksne 18 og ældre, der har testet positivt for COVID-19 og har mindst en risikofaktor for at udvikle alvorlig sygdom.

Continue Reading …

‘Venter på denne dag’: lettelse for forældre, da immunkompromitterede børn får COVID-vaccine

Nogle af de yngste og mest udsatte børn fik deres COVID-19 vaccine onsdag kun 12 timer efter, Centers for Disease Control og Forebyggelse autoriseret Pfizer ‘ s børn skudt.

Transplantation patienter på Children ‘ s National Hospital i Washington, D.C., var de første til at få den nyligt godkendte vaccine til 5-til-11-årige.

“Det var så spændende.

Continue Reading …

WHOHO godkender Indisk fremstillet COVID-vaccine, måneder i brug

Verdenssundhedsorganisationen tildelte onsdag En licens til nødbrug til en coronavirus-vaccine udviklet i Indien, hvilket giver tryghed for et skud, som landets regulatorer tilladte længe før avanceret sikkerhed og effektivitetstest var afsluttet.

FNs sundhedsagentur sagde i en erklæring, at det havde godkendt Cova .in, fremsat af Indiens Bharat-biotek. Handlingen gør Cova .in til den ottende COVID-19-vaccine til at modtage greenho ‘

Continue Reading …

Rul ærmerne op: børnenes tur ankommer til covid-19-skud

USA går ind i en ny fase onsdag i sin COVID-19 vaccination kampagne, med skud nu tilgængelig for millioner af elementære mindreårige børn i, hvad sundhed embedsmænd hyldet som et stort gennembrud efter mere end 18 måneder af sygdom, indlæggelser, dødsfald og afbrudt uddannelse.

Med den føderale regering lovende nok vaccine til at beskytte nationens 28 millioner børn i alderen 5-11,

Continue Reading …

Hvad skal man vide om vacciner til børn i alderen 5-11

Vaccinationer er endelig tilgængelige for amerikanske børn så unge som 5, til lindring af nogle forældre, selv som andre har spørgsmål eller frygt.

Sent tirsdag, Centers for Disease Control og Forebyggelse gav den endelige OK for unge i alderen 5 til 11 for at få kid-størrelse doser af vaccinen fremstillet af Pfizer og sin partner BioNTech.

Continue Reading …

Militær vejer sanktioner for dem, der nægter COVID-vaccine

Som frister væven for militære og civile forsvar for at få mandat COVID-19 vacciner, senior ledere skal nu livtag med skæbnen for dem, der blankt nægter skud eller søger undtagelser, og hvordan for at sikre, at de behandles retfærdigt og lige.

Langt størstedelen af den aktive toldstyrke har modtaget mindst et skud, men titusinder har det ikke.

Continue Reading …